Övriga Tjänster & beställa vara

Företagslösningar och utbildning

Vi är en one-stop-shop lösning för företag, myndigheter och skolor – oavsett storlek.

Få rabatt på reparation


Har ni flera enheter som behöver repareras samtidigt? Då kan vi ge upp till 30% rabatt på alla typer av arbeten.

Utbildning

30minutesphonefix

erbjuder utbildningstillfällen för både myndigheter och skolor. Vi har flera års erfarenhet

Gratis felsökning för företag.


Som företagskund till 30minutesphonefix

får ni gratis felsökning, oavsett enhet. Kontakta oss för mer information.

Vi lagar allt och lite till

Vi har sett det mesta. Från överkörda smartphones till laptops i snödrivor.

Oavsett om du har en fuktskada, en fysisk skada eller ett mjukvaruproblem så har vi kunskapen att lösa ditt problem.

Alla våra tekniker är utbildade. Vi reparerar inte bara trasiga skärmar, vi lagar allt. Vi går så långt som att löda på kretskort, allt för att rädda din trasiga enhet.

Kontakta oss i formuläret nedan för att ta reda på mer!

Vi reparerar allt inom IT område – vår kunskap är vår framgång
Snabbaste I Eskilstuna, utförda av proffs.
Det är vårt motto. 30 Minutes Fix Din Mobile.
Med butiker i flera städer runt om i Sverige reparerar vi iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, MacBook och fler andra märken.

Med över 1000 reparationer i månaden kan du vara lugn, 30 Minutes Phone Fix löser dina problem.

Vi gör inte bara skärmbyten och batteribyten – vi gör allt från enkla skärmbyten ner till lödning på kretskort. Allt för att rädda livet på din mobila enhet. Därför ligger vi också i framkant.

Varför du ska laga en sprucken skärm?

Det är såklart otroligt irriterande när skärmen på mobilen gå sönder, ännu jobbigare om du precis köpt telefonen.

En av de första sakerna man måste se upp för är såklart sprickorna i glaset. När skärmen är sprucken så kan det hända att man skär sig på glaset, så var försiktig när du rör vid skärmen. Sen kan det även hända att skärmens touch-funktion slutar fungera, eller att mobilen helt går sönder.

Om mobilen fortfarande fungerar efter skärmen gått sönder, så är det smart att du ansluter den till en dator och tar en fullständig säkerhetskopia. Även om mobilen fungerar bra just nu, är det inte säkert att den kommer att fortsätta att göra det. Vad mer kan du behöva laga på din iPhone eller smartphone?
Behöver du laga en sprucken skräm i Eskilstuna så är du välkommen till oss under hela dagen. Men du kanske undrar om vi kan reparera andra typer av skador än spruckna skärmar? Ja men visst kan vi det! Om du exempelvis upplever att din iPads batteri laddas ut betydligt fortare än förr så kan det vara bra att kika på surfplattans batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. I många fall är det appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som också kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket i sin tur drar onödig laddning. Förutom att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även ta en titt på din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det dags att byta batteri på din iPad.


Dags att byta glas på baksidan av din iPhone?

Olyckor sker hela tiden, har du råkat tappa mobilen och behöver byta glas på baksidan av din iPhone X, iPhone 8 Plus eller annan Apple modell? Baksidan på de nyare iPhone modellerna består av glas, vilket i sin tur innebär att det kan spricka och gå sönder så att du behöver support. Om baksidan på din iPhone är sprucken så försämras både mobilens fukt- och dammtålighet.

Detta betyder att din telefon har större risk att ta ännu mer skada i framtiden och kan leda till att din iPhone i värsta fall helt lägger av. Det kan även leda till att damm från omvärlden tar sig in på olika ställen såsom kameran vilket i sin tur kan påverka kvalitén på din foton.


Ge din iPhone nytt liv – snabbt, smidigt och billigt.


Om du har råkat få en spricka och därmed behöver byta glas på baksidan av din iPhone så kan vi på 30minutes fix hjälpa dig med det också. Det kan även vara så att ramen har med tiden böjt sig eller fått många fula bucklor eller repor. Även detta går att byta ut. Vi använder oss av den allra senaste tekniken i form av en TBK maskin med den bästa laserprecisionen på marknaden.

Tack vare laserns exakta kalibrering har vi möjlighet att byta glaset på baksidan av din iPhone med högsta nivå av noggrannhet. Det är inte många som jobbar som mobilreparatör kan briljera med en sådan här högteknologisk maskin. OUR SERVICES

Corporate Solutions


Letar du efter reparation av elektronik? Till exempel:

  • reparation av mobil/smartphone
  • reparation av iPhone/iPad/MacBook/Samsung
  • reparation av dator/laptop


Betalning

  • Kortbetalning
  • Kontanter
  • PresentKort
  • Klarna
  • Swish
  • Företag Faktura

Vad Kunderna Säger Om Oss

Besökte tre andra butiker i Eskilstuna för att fixa dålig GPS och Wifi, utan någon hade en aning om vad som behövdes göra. På 30 Minutes Phone Fix Tuna Park löste man problemet på 30 min och min telefon är som ny!

.

– Joan Andersson

Bästa bemötande av personalen som fanns på plats.– Andre Jhansson

Positiva: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Svarstiden.– Maha Affi